Kundreferenser

 • “Under en period provade jag ett annat städföretag till ett något lägre pris, men bytte snart tillbaka för att hos Fröken Rut får jag alltid ett förstklassigt arbete utfört av trevlig och duktig personal.”
  Max Elverfors
  Göteborgs Innerstad
 • “Vi känner oss trygga när vi anlitar Fröken Rut. Arbetet utförs lugnt, proffsigt och med stort hänsynstagande. Helt underbar städerska som kommer till oss varje vecka.”
  Birgitta Ekblom
  Änggården
 • “Jag har under en längre period anlitat Fröken Rut för städning. De har skött hemstäd, fönsterputs, strykning av skjortor mm. med bravur”
  Axel Von Sydow
  Göteborgs innerstad
 • “Fröken Rut är noggranna och effektiva och utför arbetet på ett utmärkt sätt. Jag vill ge Fröken Rut de varmaste rekommendationer och hoppas att flera kunder kan få glädje av företagets tjänster.”
  Carl Bramvall
  Torslanda
 • “Fröken Rut har mycket skicklig och trevlig personal och gör alla ytor skinande rena. Jag har städning med Fröken Rut var 14:e dag.”
  Martin Lindau
  Hovås
 • “De har ett kolossalt högt tempo, och när jag kommer in lägger jag märkte till att de varit så noggranna och omtänksamma och även ibland gjort det där lilla extra, som gör mig glad!”
  Kristina Arnesson
  Långedrag
 • “Fröken Rut är väldigt noggranna och har skött sitt arbete på ett utmärkt bra sätt. Vad som känns viktigt för mig förutom att det blir ett perfekt städresultat är att jag kan lita på Fröken Rut. Jag vill varmt rekommendera företaget.”
  Alexandra Johansson
  Brottkärr
Pattern

Alltid Nöjd kund-garanti

1.

Alltid Nöjd kund-garanti

Vår kvalitetsgaranti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, så åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

2.

Alltid schyssta villkor för våra anställda

Vi ser alltid till att våra anställda har konkurrenskraftiga löner och arbetsvillkor samt att de får rätt utbildning och information innan de utför uppdrag i ditt hem. Det tror vi skapar bäst förutsättningar för både nöjda kunder och anställda.

3.

Alltid ansvarsförsäkring

Vi respekterar våra kunders hem och egendom. Våra anställda har också alltid en bra ansvars-försäkring ifall något händer dem när de är på plats i ert hem. Våra ansvarsförsäkringar täcker eventuella skador på person och egendom i ert hem orsakade av vår personal.

4.

Alltid säkerhetsrutiner för din trygghet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Därför har vi fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete.

Lämna ert telefonnummer &
e-post så återkommer vi snarast!

Jag har läst och godkänner Fröken Rut's Sekretesspolicy

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår